Mørk kyst

Mørk kyst - Peter Temple | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Mørk kyst.pdf
ISBN
3118236064240

BESKRIVELSE

VINNER AV DAGGER AWARDS SOM VERDENS BESTE KRIMDet skjer noe med deg når du har vært så nær ved å dø. Derfor hadde Joe Cashin søkt avskjed fra drapsavsnittet. Nå er han bare landsbypurk. Sjelden tenker han på hvem han har vært. Helt til Charles Bourgoyne blir slått ned og drept. Alt peker mot tre aboriginergutter, men Cashin er ikke overbevist. Mens tragedie ubønnhørlig følger tragedie, og stadig nye hemmeligheter avsløres, prøver Cashin å holde fast på noe han burde latt gå..Mørk kyst er en av de største internasjonale krimsuksessene de siste årene, og en moderne litterær klassiker. Peter Temples bok overskrider de fleste sjangergrenser: et unikt portrett av det australske samfunnet, en hardkokt krim om makt, politikk og rasemotsetninger, en psykologisk roman om håp og desillusjon, om behovet for å leve ærlig i en løgnaktig verden.En av de mest kraftfulle kriminalromaner undertegnede noen gang har lest. Knut Holt, Fædrelandsvennen Les utdrag fra boka

Lytt. Mørk kyst Forfatter: Peter Temple Lån som punktskrift.

Kontakt [email protected] [email protected] Ansattliste Ansvarlig redaktør Mørk kyst er ikke bare en av de største internasjonale krimsuksessene de siste årene, men også en moderne litterær klassiker. Peter Temples bok overskrider de fleste sjangergrenser: et unikt portrett av det australske samfunnet, en hardkokt krim om makt, politikk og rasemotsetninger, en egenartet psykologisk roman om håp og desillusjon, familie og hjemsted, om behovet for å leve ærlig ... Mørk kyst og Sannhet har en liten sammenheng, (en biperson i Mørk kyst har hovedrollen i Sannhet) men ellers er dette fire frittstående krimbøker.

RELATERTE BØKER