Slik jeg ser det nå

Slik jeg ser det nå - Haakon Lie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Lie
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Slik jeg ser det nå.pdf
ISBN
1084869345806

BESKRIVELSE

Hva mener Haakon Lie om dagens og fremtidens Norge?Arbeiderpartihøvdingen har gjennom et langt liv hatt sterke synspunkter på samfunnsutviklingen. Allerede i 1921 gikk 16 år gamle Lie inn i arbeiderbevegelsen. Som motstandsmann, mektig partisekretær og skarpskodd debattant har han vært med på å bygge det moderne Norge. I Slik jeg ser det nå kommer Lie med klar tale om brennaktuelle politiske saker. Han diskuterer hvilke utfordringer miljøtrusselen har skapt for vår industrialiserte og teknologiske tidsalder. Med stort engasjement foreslår han hvordan vi kan hjelpe narkomane, tiggere og prostituerte. Som en av Norges mest markante Israel-venner vektlegger han palestinernes plass i enhver løsning av konfliktene i Midtøsten. Etter et århundre med klassekamp advarer han mot nye sosiale forskjeller i et flerkulturelt samfunn. I denne boken møter vi også medmennesket Haakon Lie. I lys av egne erfaringer snakker han om alderdom, familieliv og vennskap. I gripende erindringer skildrer han hvordan det var å vokse opp i Kristiania på begynnelsen av 1900-tallet. Han forteller også åpenhjertig om ekteskap og skilsmisse, og om sitt nære forhold til naturen. Slik jeg ser det nå er Haakon Lies politiske testamente til oss - og fremtiden.

- Så jeg tror ikke det er noe personlig med meg. ...

- Det er vel logisk å tenke tanken på å hente Forren når dere ikke har ... HAAKON LIE Slik jeg ser det nå Haakon Lie i samarbeid med Hilde Harbo og Hans Olav Lahlum Hva mener Haakon Lie om dagens og fremtidens Norge? Arbeiderpartihøvdingen har gjennom et langt liv hatt sterke synspunkter på samfunnsutviklingen. Allerede i 1921 gikk 16 år gamle Lie inn i arbeiderbevegelsen.

RELATERTE BØKER