Bergblom

Bergblom - Renate Josefsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Josefsen
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Bergblom.pdf
ISBN
1292340972318

BESKRIVELSE

Den farlige forbryteren Lage har rømt fra verket. Nå truer han familien Knausen på livet, med Beret som gissel. Stina prøver desperat å løse situasjonen. Samtidig brenner hun etter å høre resten av den hemmelige slektshistorien som Beret endelig har begynt å fortelle ... «Stina, jeg er nødt til å fortelle deg noe.» «Nei, Bjørn! Ikke si noe som vil ødelegge denne stunden.» Hun ristet på hodet, men han så inntrengende på henne. «Vi kan ikke fortsette å leve på dette viset. Jeg holder det ikke ut, Stina.» «Hva mener du?» Hun blunket for å klarne blikket, som var blitt sløret.

Pusle litt og ellers bare kose seg. Blogginnlegget i dag er om bergblom.

Inngår i Plantasjens foreslåtte blomsterbed 'Romantic Garden'. Kan med fordel plantes i grupper i oddetall. Stormarikåpe og bergblom i skjønn forening.

RELATERTE BØKER