Fjellet som brenner

Fjellet som brenner - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Fjellet som brenner.pdf
ISBN
6881459949702

BESKRIVELSE

Fjellet som brenner er den sjette boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie om ulvegutten Tal og mammutjenta Nea. Tal, Nea og sabeltigeren Shita har reist fra Seløya og er på vei videre langs kysten da de hører noen rare lyder fra fjellet bak dem. Det høres ut som om fjellet har vondt i magen! De begynner å klatre opp for å sjekke hva det kan være, men på veien møter de flokker av dyr i full fart på vei ned fjellet. Dyrene flykter i panikk! Så skjer det - brennende steiner og flytende ild spruter ut fra fjellet, og det er bare en ting å gjøre: Flykte!Det er stor dramatikk i Tor Åge Bringsværds lettlestbøker, og Haakon Lies fargerike og sprelske illustrasjoner gjør det ekstra nervepirrende!Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Politiet melder om kraftig røykutvikling. Det skal bu fem personar på adressa, men det er ikkje meldt om peronskader.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Tor Åge Bringsværd. Fjellet som brenner er den sjette boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie om ulvegutten Tal og mammutjenta Nea.

RELATERTE BØKER