Fvonk

Fvonk - Erlend Loe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Fvonk.pdf
ISBN
6078597905513

BESKRIVELSE

Det har vært stritt for Fvonk etter at Gang- og Mosjonsforbundet ble avviklet. Han burde søke ny jobb, men blir gående hjemme og bearbeide den ukulturen han har vært en del av. Han frykter de gravide og han trenger en venn.Jens trenger også en venn. Og han trenger å være for seg selv. Egentlig vil Jens sykmelde seg, men det vil skade partiet, kanskje også regjeringssamarbeidet. Derfor biter han tennene sammen, selv om han ikke lenger er sikker på at han elsker folket, jo, så klart elsker han folket, bare ikke like mye som før, eller på en annen måte. Han vet ikke. Det er i det hele tatt mange ting han ikke vet. Før visste han alt.Fvonk er historien om vennskapet mellom en tidligere gang- og mosjonsentusiast og en litt sliten statsminister.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, Heftet, CD, E-bok | 9788202437848 Fvonk finner ganske snart ut at mannen bak løsskjegget er Jens. Han har gått i skjul.

Pris kr 305 (spar kr 44). Se flere bøker fra Erlend Loe. Kjøp Fvonk fra Tanum Mens Fvonk står i disse, og andre, tanker ruller en helt ren sort bil, tyskprodusert, med sotede vinduer inn i oppkjørselen og stanser uten å slå av motoren.

RELATERTE BØKER