Infernoet

Infernoet - James Dashner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Dashner
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Infernoet.pdf
ISBN
5171165280277

BESKRIVELSE

DE TRODDE DE SÅ VERDENS UNDERGANG Før OND ble dannet, før lysningen ble bygd, før Thomas ankom labyrinten, utryddet solstormene det meste av jordens befolkning. DET VERSTE GJENSTÅR. Mark og Trina var der da det skjedde. De overlevde. Men nå herjer et virus som gjør mennesker gale av raseri. DET FINNES INGEN KUR. INGEN SLIPPER UNNA. De er overbeviste om at det må være mulig å redde de gjenlevende. Men da må de først klare å overleve selv. Og det er en utfordring, for i den nye, ødelagte tilværelsen har hvert eneste liv en prislapp. Og bare noen få er mer verdt levende enn døde. SLUTTEN ER BARE BEGYNNELSENInfernoet forteller den uhyggelige bakgrunnshistorien til Maze Runner-serien.

Mark og Trina var der da det skjedde. De overlevde.

Men han er ikke alene. Da vi stod på kanten øverst oppe og så ned i infernoet under oss, fikk vi et førstehånds inntrykk av dette urolige, ildfulle barnet. WikiMatrix.

RELATERTE BØKER