Kom hjem når sorgene har løpt forbi

Kom hjem når sorgene har løpt forbi - Ylva Ambrosia Wærenskjold | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ylva Ambrosia Wærenskjold
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Kom hjem når sorgene har løpt forbi.pdf
ISBN
5869356078254

BESKRIVELSE

«jeg skal holde meg gjennom hele krangelen, ikke gråte. jeg klarer aldri å lære meg hva jeg skal si når du svarer. hva skjer hvis jeg sier at det var jeg som slo først? det fosser ikke, blodet koagulerer rundt neseborene dine. du ser ikke på meg når du lukker ytterdøren bak deg. jeg forsøker ikke å stanse deg». Karin og Heli reiser mellom Oslo, Stockholm og Paris. De haiker, fotograferer, driver omkring. Det er varmt i luften og mellom kroppene deres. Uroen stiger, ømheten glir over i vold. En søster vokser inn i historien, en som trenger deres hjelp. Fortellinger om å elske hverandre blir en måte å holde sammen på, i en verden hvor grensene stadig flyttes. «kom hjem når sorgene har løpt forbi» er en tett, intens og rystende kjærlighetsfortelling.

1988) debuterte nylig med den hypnotiserende kom hjem når sorgene har løpt forbi. Forlagsspeak: Karin og Heli reiser mellom Oslo, Stockholm og Paris.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo «jeg skal holde meg gjennom hele krangelen, ikke gråte.

RELATERTE BØKER