Løgnene i Silver

Løgnene i Silver En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
Løgnene i Silver.pdf
ISBN
4176995602798

BESKRIVELSE

En hjemkomst dekket av blod Journalist Martin Scarsden returnerer to Port Silver for å begynne pa. en ny start sammen med sin kjære Mandy. Men da han kommer frem, finner han sin barndomsvenn drept, og Mandy er politiets hovedmistenkte. Desperat etter å renvaske sin partner, drar Martin på jakt etter sannheten. En forferdelig forbrytelse Mediene kommer raskt til kystbyen, fristet av en fortelling som har alt: sex, narkotika, kjendiseri og religion. Martin jager sin største sak i karrieren, og sin mest personlige. En fortid han ikke kan rømme fra Mens Martin kommer nærmere morderen, kommer ogsa. hemmelighetene fra den traumatiske barndommen hans opp i dagen. Han ma. bestemme seg for hva som er viktigst - saken eller familien sin ...

Tilbudspris 174,-Ordinær pris 199,-På lager. E-bok (Nr.

E-bok (Nr. 1) Chris Hammer Krattlandet ... All den driten og møkka, løgnene og kallenavnene jeg har måttet tåle i de snart fem årene jeg har vært aktiv rovdyrverner, så gjør dette faktisk utrolig godt.

RELATERTE BØKER