Vampyrologi

Vampyrologi - Nicky Raven | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicky Raven
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Vampyrologi.pdf
ISBN
1833311241902

BESKRIVELSE

Detaljert og innholdsrikt om vampyrer gjennom historien. Om myter og forestillinger i tekst og vakre bilder. Inneholder også en oversikt over hvilke faktiske personer som gjennom tidene har vært antatt å være vampyrer. Vi følger etterforskeren Joshua Kraiks jakt på sannheten om De falne, og den grusomme skjebnen til den kjente vampyrjegeren Archibald Brooks. Samt forbindelsen med den mystiske komtesse d'Amigliani i Venezia. Interessant fakta- og bakgrunnsstoff for alle vampyrinteresserte.

Den mördade personen har skrivit ner fakta, intressanta notiser och samlat betydelsefulla föremål som berättar om vampyrers ursprung, historia och samtid. Ønsker du å laste ned en Vampyrologi-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Vampyrologi og andre bøker av forfatteren Nicky Raven. Pris: 210 kr. inbunden, 2011.

Kjøp boken Vampyrologi av Nicky Raven (ISBN 9788253034188) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER