Velgere, ta tilbake demokratiet

Velgere, ta tilbake demokratiet - Kjell-Olav Pettersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell-Olav Pettersen
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Velgere, ta tilbake demokratiet.pdf
ISBN
5270117797706

BESKRIVELSE

Kjell-Olav Pettersen (født 1942) er en norsk partiløs, politisk interessert velger og legmann, som har hatt tid til å følge norsk politikk fra år 2000 av. Med hjelp fra sin store kontaktflate har han skrevet denne boken, som han karakteriserer som .en bok skrevet av en partiløs, frustrert velger for andre partiløse velgere". Selv om boken tar sikte på å vekke "sovende" velgere før stortingsvalget i 2021, omhandler kapittel 4. og kapittel 13. 4 tanker om vårt manglende lokaldemokrati som bør leses før årets kommunevalg.

Og med Trump som et talende symptom på sykdommen, så skyldes angrepet en sterkt stigende misnøye med demokratiet selv, skriver Morten Strand. Ettersom vi har såpass mange politiske partier i Norge, er konkurransen om velgerne stor mellom partiene. Som velgere står vi naturligvis fritt til å stemme på hvilket parti vi vil.

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 181 Forlag Kolofon Forlag Språk ... Kjøp Velgere, ta tilbake demokratiet fra Tanum Kjell-Olav Pettersen (født 1942) er en norsk partiløs, politisk interessert velger og legmann, som har hatt tid til å følge norsk politikk fra år 2000 av. Med hjelp fra sin store kontaktflate har han skrevet denne boken, som han karakteriserer som .en bok skrevet av en partiløs, frustrert velger for andre partiløse velgere'. Han frykter at mange tar demokratiet for gitt.

RELATERTE BØKER