Arbeidsmiljøboka

Arbeidsmiljøboka - Bente Sabel | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Sabel
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Arbeidsmiljøboka.pdf
ISBN
8526565345240

BESKRIVELSE

Arbeidsmiljøboka er en reiseguide gjennom medienes arbeidsmiljøjungel, basert på eksempler fra dagliglivet i norske redaksjoner. Vi jakter på årsakene til det gode arbeidsmiljøet - og det dårlige - og ser på hvilke redskaper vi har, og hvordan vi kan bruke dem til å forebygge og løse arbeidsmiljøproblemer. Hvordan løser vi konflikter? Hvordan forhindrer vi mobbing? Hvordan håndterer vi rusproblemer? Hvordan lager vi vaktplaner til å leve med? Hvordan forebygger vi belastningsskader? Hvordan mestrer vi stress? Hvordan utformer vi arbeidslokalene? Hvordan overlever vi i kontorlandskap? Hvordan takler vi omstillinger og endringer? Hvordan samarbeider vi? Hvordan utvikler vi et godt arbeidsmiljø? Dette er noen av de spørsmålene forfatteren tar for seg i boka.

Vi jakter på årsakene til det gode arbeidsmiljøet - og det dårlige - og ser på hvilke redskaper vi har, og hvordan vi kan bruke dem til å forebygge og løse arbeidsmiljøproblemer. Arbeidsmiljøboka er en reiseguide gjennom medienes arbeidsmiljøjungel, basert på eksempler fra dagliglivet i norske redaksjoner. Vi jakter på årsakene til det gode arbeidsmiljøet - og det dårlige - og ser på hvilke redskaper vi har, og hvordan vi kan bruke dem til å forebygge og løse arbeidsmiljøproblemer. Kjøp Arbeidsmiljøboka fra Cappelen Damm Undervisning Arbeidsmiljøboka er en reiseguide gjennom medienes arbeidsmiljøjungel, basert på eksempler fra dagliglivet i norske redaksjoner.

Se flere bøker fra Bente Sabel. Arbeidsmiljøboka Håndbok i arbeidsmiljø for mediene En reiseguide gjennom medienes arbeidsmiljøjungel, basert på eksempler fra dagliglivet i norske redaksjoner. Katalog 2014 Arbeidsmiljøboka : håndbok i arbeidsmiljø for mediene. Pris 299,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER