Den største straffen

Den største straffen - Robert Wilson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Wilson
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Den største straffen.pdf
ISBN
7688492644119

BESKRIVELSE

Første bok i Robert Wilsons nye serie om den private kidnappingskonsulenten Charles Boxer. Wilson er tilbake i absolutt toppform! Alyshia D'Cruz lever et perfekt liv. Hun er 25 år gammel, blendende vakker ? og datteren til en av Indias rikeste menn, mangemilliardæren Francisco D'Cruz, og den britiske forleggeren Isabel Marks. Så blir hun bortført. Francisco D'Cruz insisterer på at forhandlingene med gisseltakerne, representert ved den mystiske Jordan, skal ledes av Charles Boxer, tidligere militær og mordetterforsker, nå privat ekspert på gisseltakere og bortføringer. Dersom politiet blir blandet inn, betyr det den sikre død for Alyshia. Men saken er for stor, og snart er The Metropolitan Police hemmelig involvert. Saken blir ikke enklere da Dan og Skin, de to muskelmennene som ble hyret til å bortføre Alyshia, bestemmer seg for å kidnappe henne ? en gang til. Med Den største straffen har Robert Wilson skrevet en stor spenningsroman. Plottet er stramt og ulidelig spennende, og med overlegen psykologisk innsikt skaper han karakterer vi tror på og identifiserer oss med.

Plottet er stramt og ulidelig spennende, og med overlegen psykologisk innsikt skaper han karakterer vi tror på og identifiserer oss med. FAKTA Utgitt: 2012 Forlag ... 1000 ting å gjøre sammen med barna bok - Vera Micaelsen .pdf Den største straffen (Innbundet) av forfatter Robert Wilson.

Første bok i Robert Wilsons nye serie om den private kidnappingskonsulenten Charles Boxer. Wilson er tilbake i absolutt toppform! Alyshia D'Cruz lever et perfekt liv.

RELATERTE BØKER