Den syvende bølgen

Den syvende bølgen - Daniel Glattauer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Glattauer
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Den syvende bølgen.pdf
ISBN
6165997661096

BESKRIVELSE

Millioner av lesere over hele verden har ventet på en fortsettelse av Daniel Glattauers roman Mot nordavinden. Skal Emmi og Leo få hverandre, eller var deres e-postforhold bare en forbigående affære? I Den syvende bølgen kommer svaret. Leo er så vidt kommet tilbake fra sitt utenlandsopphold da en e-post fra Emmi dumper ned i innboksen hans. De gjenopptar så smått dialogen, og snart, etter få sider, møtes de ansikt til ansikt. Men ingenting er enkelt - Leo har fått seg kjæreste i USA, Emmi er fortsatt gift (men like fullt sjalu), og dermed forviser forfatteren de to hovedpersonene tilbake til sine respektive tastaturer. Og det som deretter skjer, skal ikke røpes her. I likhet med Mot nordavinden er Den syvende bølgen en analyse av moralske dilemmaer knyttet til kjærlighet, samliv, forelskelse, svik, forpliktelse og frihet - sentrale temaer i alle menneskers liv.

De gjenopptar så smått dialogen, og snart møtes de ansikt til ansikt. Men ingenting er enkelt, og ... Den syvende bølgen Fosenhalvhøya er rett og slett omringet av sjø på alle kanter, med Frohavet i vest, Trondheimsfjorden i sør og øst, Løgnin og Namsdalseid i nordøst og Namsfjorden i nord.

Ægteskab og astrologi. Vi hører også tit om 7-års krisen i ægteskabet. Bølgen og Moi Briskeby begynte å bli litt frynsete.

RELATERTE BØKER