Det var ikke jeg! sa Robinhund

Det var ikke jeg! sa Robinhund - Alice Lima de Faria, Alice Bjerknes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Lima de Faria, Alice Bjerknes
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Det var ikke jeg! sa Robinhund.pdf
ISBN
4643752611877

BESKRIVELSE

KULTURDEPARTEMENTETS DEBUTANTPRIS 2015Det er godt å ha en storebror som er så stor at han bruker str 78 i sko og som forstår alt. I hvert fall når man er den som alltid får skylda for alt galt som skjer. Og spesielt når man er helt uskyldig. Eller?Alle tror alltid at det er Robinhunds feil når noe går galt i barnehagen. Men det er ikke sant! Det var ikke Robinhund som sølte melken utover bordet. Eller sparket ballen knallhardt i magen på Uffle. Det bare ble sånn. Å bli beskyldt og få skjenn for noe man ikke har gjort, eller noe man i hvert fall ikke mente å gjøre, er aldri godt.Det var ikke jeg! sa Robinhund er en varm bildebok de aller fleste barn vil kjenne seg igjen i. Fortellingen beskriver Robinhunds oppfatning av virkeligheten, uten å ta hensyn til voksnes fornuft og korrigeringer.

I hvert fall når man er den som alltid får skylda for alt galt som skjer. Kjøp Det var ikke jeg! sa Robinhund fra Norske serier Det er godt å ha en storebror som er så stor at han bruker str 78 i sko og som forstår alt. I hvert fall når man er den som alltid får skylda for alt galt som skjer.

Og spesielt når man er helt uskyldig. Det var ikke jeg! sa Robinhund (Innbundet) av forfatter Alice Bjerknes Lima de Faria. Pris kr 218 (spar kr 31).

RELATERTE BØKER