Fargelek

Fargelek - Camilla Grieg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Grieg
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Fargelek.pdf
ISBN
6314566322626

BESKRIVELSE

Fargelek er en hyllest til leken og den frie utfoldelsen. Boken viser hvordan det enkelt kan legges til rette for lek og eksperimentering med form og farge . både inne og ute i barnehagen. Fargelek er en praktisk håndbok med konkrete ideer til kreativ bruk av barnehagens tradisjonelle materialer . som vannfarger, fettstifter og papir . sammen med en stor variasjon av gjenbruksmaterialer.

For tilbedere av Krishna er det leken mellom Krishna og Radha og de andre gjeterjentene, gopiene, som feires. En annen variant av denne leken gjøres på følgende måte: Still opp slik som til "Rødt og grønt lys".Nå står personen ved veggen, med ansiktet mot de andre. Så sier han: Alle som har noe rosa på seg, tar et skritt frem.

På teppet: Shahriar som opprinnelig er fra Iran er glad i teppene fra hjemlandet, og sitter gjerne på dem - som er vanlig i Iran. Grått utenpå: Men fargerikt på innsiden, slik er hjemmet til familien Abtahi på Kvithyll i Rissa.

RELATERTE BØKER