Forurensning eller arbeidsløshet

Forurensning eller arbeidsløshet - Trond Berge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Berge
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Forurensning eller arbeidsløshet.pdf
ISBN
9126380333994

BESKRIVELSE

Boken omhandler en problematikk som ikke bare er høyst aktuell flere steder i Romania, men også i resten av det gamle Øst-Europa. Mye av produksjonsapparatet i de tidligere kommunistiske landene holder ikke lenger mål. Hvordan går det når ulønnsomme og foreldete fabrikker stanser? Hva blir resultatet når en forurenset industriby mister sin forurensende industri? Hva medfører dette av forbedringer og forverringer, av løsninger på gamle problemer, av nye utfordringer, av dilemmaer?

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! (2000) Forurensning eller arbeidsløshet: reaksjoner på industriforurensning og industrinedleggelse i byen Copsa Mica, Romania. 2000.

(2015) Døden, en opplevelse for livet: Åsted og minnested på Vestfronten. Nytt blikk: Fra åsted til minnested.

RELATERTE BØKER