Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter)

Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter) - Terje Formoe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter).pdf
ISBN
5265499392605

BESKRIVELSE

Bli med og let etter Den Magiske Diamant om bord i Den Sorte Dame. Kan diamanten være i byssa til Skalken? Ute på dekk, eller i Kaptein Sabeltanns kahytt? Eller er den i Kjuttavika hos Pinky. Med mange morsomme magneter som gullmynter, papegøye, rotter, kanoner, skattkiste og sjørøvere. Lek med Kaptein Sabeltann og mannskapet hans og let etter den magiske diamant! Kartonert bok med 27 magneter.

Kyrre Haugen Sydness har også stemmen til Kaptein Sabeltann i den engelske versjonen av filmen. Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant er en teaterforestilling for barn om Kaptein Sabeltann, skrevet av Terje Formoe og fremført i Kristiansand Dyrepark.Forestillingen ble først vist i 1996 og 1997.Det ble satt opp en ny versjon for sesongene 2002 og 2003. ANIMASJONSFILM/BARNEFILM «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant» Norge. Tillatt for alle.

Handling. Legenden sier at den magiske diamant kan oppfylle ethvert ønske, og både Kaptein Sabeltann og jungelfyrsten Maga Kahn er fast bestemt på å finne den. Finn og tell skjulte diamanter, gullmynter, skattkister, dødninghoder, pistoler og andre skatter i bildene fra filmen Kaptein Sabeltann og den magiske diamant.

RELATERTE BØKER