Mangler ved omsetning av boliger

Mangler ved omsetning av boliger - Harald Benestad Anderssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Benestad Anderssen
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Mangler ved omsetning av boliger.pdf
ISBN
9825586884660

BESKRIVELSE

Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Transaksjonen burde derfor ha vært preget av trygghet, klare regler og få tvister. Praksis viser imidlertid at en betydelig andel av transaksjonene ender med tvist mellom selger og kjøper. Uklare lovregler bidrar til å skape utrygghet for de involverte partene. Et hovedsiktemål med boken er å undersøke om regelverket for omsetning av boliger lever opp til de grunnleggende rettsstatsverdiene om forutberegnelighet og balanse, og om regulereringen er tilpasset at den typiske omsetningen av brukte boliger skjer mellom to privatpersoner. Forholdet mellom kjøper og selger står dermed sentralt. Ettersom det også er en rekke andre aktører som påvirker forholdet mellom kjøper og selger, behandler boken på en grundig måte betydningen som takstmenn, eiendomsmeglere, klagenemnder, forsikringsselskaper og andre har på boligomsetningen.

kvartal 2020 : Omsetninger i alt: 50 444-1,7: Fast eiendom: 41 707-2,4: 6,1: Boretter: 8 737: 2,1 : Boliger i fritt salg i alt: 24 870-0,9: Boliger på eid tomt i fritt ... arealbestemmelser ved omsetning av boliger, heretter kalt Veileder, og H-2300 (Grad av unytting) som utgangspunkt, ... Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Forstørr kartet til du ser ikoner. Trykk på ikon viser priser og annen informasjon.

RELATERTE BØKER