Bare livet

Bare livet - Alice Munro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Munro
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Bare livet.pdf
ISBN
6639887303284

BESKRIVELSE

Vinner av Nobelprisen i litteratur 2013. Bare livet byr på alt som har gjort Alice Munro til en av vår tids mest elskede novelleforfattere: smerten, varmen, kjærligheten og den sjeldne evnen til å skildre de små øyeblikkene da livet tar en ny vending. Handlingen i de fleste av historiene i denne boken utspiller seg på Alice Munros hjemtrakter, i de små kanadiske byene rundt Lake Huron. I sine korte, men sjenerøse og tidløse fortellinger setter hun som alltid kvinnene i sentrum mødre og døtre, hustruer og elskerinner. Det handler om avskjeder og begynnelser, ulykker og farer, avreiser og hjemkomster, både imaginære og virkelige. Alice Munros sylskarpe blikk og hennes makeløse evne til å fortelle historier preger også denne samlingen. Samtidig spenner hun opp et stort lerret og maler et fargesprakende og uutslettelig portrett av hvor forunderlig, hvor farefullt og hvor usedvanlig ordinært livet kan være. Boken ender med fire tekster som ifølge Munro selv handler om hennes egen barndom.

Jeg tolker det som om at du bare kan se tilbake og reflektere over det du allerede har gjort; men ikke se framover på det som kommer til å skje. Du kan ikke se framover i tiden. Kjøp Livet bare er fra CMS «Du er jo et helt apotek!» Per Fugelli Åses sprudlende livsledsager og beste venn, Ivar, er død.

Du kan ikke se framover i tiden. Kjøp Livet bare er fra CMS «Du er jo et helt apotek!» Per Fugelli Åses sprudlende livsledsager og beste venn, Ivar, er død. Hjernesvulst.

RELATERTE BØKER