Champagne og hetetokter

Champagne og hetetokter - Dora Heldt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dora Heldt
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Champagne og hetetokter.pdf
ISBN
7092344331105

BESKRIVELSE

Doris ser ikke frem til 50-årsdagen sin. Sammen med to venninner blåser hun en lang marsj i den planlagte feiringen og tar inn på spahotell i håp om å finne tilbake til sitt yngre jeg. Spørsmålet er om champagne, massasje og pedikyr kan pynte på tingenes tilstand. Gamle hemmeligheter kommer raskt for en dag, og hva skjer når ektemannen allikevel planlegger tidenes overraskelsesfest? Selv ikke den beste massasjen kan forhindre det uunngåelige ...

Gamle hemmeligheter kommer raskt for en dag, og hva skjer når ektemannen allikevel planlegger tidenes overraskelsesfest ... Champagne og hetetokter ebok. 99,-Doris ser ikke frem til 50-årsdagen sin.

De aller beste kjøpene er Pol Roger 1998 og Pol Roger Brut med Billecart-Salmon Réserve Brut hakk i hel. Men om grensen er 300 kroner, er det ingen grunn til å fortvile, for her er det mye godt å velge mellom. Notabene har over 59.000 bøker.

RELATERTE BØKER