Fange i fremmed land

Fange i fremmed land - Else Berit Kristiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Berit Kristiansen
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Fange i fremmed land.pdf
ISBN
8119344485106

BESKRIVELSE

Herr Echebrechts kone har tuberkulose. Nå skal hun komme og bo hos Kristin og Jan på setra, slik at Kristin kan pleie henne. Tyske soldater skal sette i stand bryggerhuset, så den syke kan isoleres der. Soldatene slår leir på setra, og deres konstante nærvær går Kristin på nervene. Enda verre blir det når det viser seg at det finnes flere russere i området. De er desperate av sult, og våger seg helt inn på setra for å be om mat ... Russeren satt på huk, halvt gjemt bak brenneslene på den andre siden av gjerdet. Øynene hans var festet på Julia. Han gråt. Kristin tok noen skritt mot ham. "Dette er Julia, datteren min," sa hun på tysk. "Hvordan har du det?" Russeren lot ikke til å ha hørt henne, han var helt oppslukt av Julia. Kristin kremtet. "Er du sulten?" Han så ned. "Ja."

Em H7 De venter på sin pappa, som begge har så ... Fremmedlegionen (Légion Étrangère) er en eliteenhet i den franske hæren.Den ble oppretta av kong Ludvig Filip 9. mars 1831, etter at juli-revolusjonen i 1830 førte til store endringer i landet.

Tyske soldater skal sette i stand bryggerhuset, så den syke kan isoleres der. Soldatene slår leir på setra, og deres konstante nærvær går Kristin på nervene.

RELATERTE BØKER