Fantomsmerte

Fantomsmerte - Thomas Enger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Enger
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Fantomsmerte.pdf
ISBN
7492136628830

BESKRIVELSE

Norsk krimsensasjon - solgt til 18 land!"Finner du ut hvem som har lurt meg, så skal jeg fortelle deg hva som skjedde den dagen sønnen din døde."Det er beskjeden krimjournalisten Henning Juul får fra den fengslede ekstorpedoen Tore Pulli. Han hevder han er uskyldig dømt for drap, og vil at Juul skal finne den egentlige morderen.Snart går det opp for ham at han må avsløre ikke bare én, men flere drapsmenn. Drapsmenn som aldri har vært farligere.

Ofte virker det som om fornemmelsene stammer fra den ytterste delen av et amputert lem, ved amputasjon av armen følgelig fra hånden. Tilstanden kan være meget ubehagelig, men den er ufarlig og ofte ... "Fantomsmerte er en godt oppbygd krim der Enger slipper akkurat så lite informasjon som trengs for å holde leseren i ånde.

Etter amputasjonen kan man oppleve det som om den amputerte delen av benet eller armen fortsatt er der. Det kan være kløe, følelse av å fryse, pirring, murring, o.l.

RELATERTE BØKER