Gevinsten ligger i åpenheten

Gevinsten ligger i åpenheten - Tor Are Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Are Johansen
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Gevinsten ligger i åpenheten.pdf
ISBN
4508869702249

BESKRIVELSE

Jubileumsbok for AKANDen 3. oktober 1963 møttes representanter fra LO og NAF til det første møtet i Arbeidslivets komité mot alkoholisme og narkomani ? AKAN. Året etter ble også staten representert. Formålet var forebygging av alkoholmisbruk og narkomani. I tillegg skulle alkoholskadde og narkomane hjelpes tilbake til et normalt liv. Et sentralt poeng fra AKANs første år var at det skulle skapes åpenhet og tillit på arbeidsplassene. Dette er fortsatt like aktuelt, gevinsten ligger i åpenheten.I dag Akan har blitt et begrep i norsk arbeidsliv. Mange virksomheter har etablert rusforebygging som en naturlig del av helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet. Stadig flere ser på rusforebygging som viktig for bedriftskulturen og omdømmet.Denne boka gir oss hele AKANs historie fra 1963 og frem til i dag.

Alkohol er et utbredt rusmiddel og noe de aller fleste har et forhold til. Gevinsten ligger i åpenheten. Tor Are Johansen.

Viser 1 - 1 av 1 Gevinsten ligger i åpenheten. På hvilket tidspunkt går en persons alkoholbruk fra å være en privatsak til å bli ditt anliggende? Dette er et spørsmål vi ganske ofte møter ute blant ansatte i arbeidslivet.

RELATERTE BØKER