Hvem, hva og hvordan i Bibelen

Hvem, hva og hvordan i Bibelen - Jarle Waldemar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar
DIMENSJON
12,60 MB
FILNAVN
Hvem, hva og hvordan i Bibelen.pdf
ISBN
6712441579717

BESKRIVELSE

Barn har mange spørsmål om Gud og den kristne tro. I «Hvem, hva og hvordan i Bibelen» bruker Jarle Waldemar spørsmål og svar for å hjelpe barn til å bli bedre kjent med den kristne tro. Denne boken inneholder også 200 bibelquiz-spørsmål som barna kan kose seg med. Passer for barn fra 6-11 år.

Ordet bibel kommer fra et gammelt gresk ord, biblia, og betyr bøker. Bibelsk faste - Hvem, hva og hvordan? En inspirerende og informativ tekst som gir bibelsk og praktisk veiledning om dette forsømte temaet blant norske kristne. Teksten er hentet fra boka Veier til glede , av Richard Foster (engelsk original: Celebration of Discipline ). Barn har mange spørsmål om Gud og den kristne tro.

Den er egentlig et bibliotek av 66 bøker, skrevet av 44 forskjellige forfattere over en periode på 1.500 år. De 39 bøkene i det Gamle Testamentet ble skrevet i tiden mellom år 1400 og 400 f.

RELATERTE BØKER