Amatøren

Amatøren - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Amatøren.pdf
ISBN
8170505152419

BESKRIVELSE

Amatøren er Lars Saabye Christensens første roman. Den kom i 1977, året etter at han debuterte med diktsamlingen Historien om Gly.Hovedpersonen her er Christian Humle, en ung student som ikke tar studiene så alvorlig. Han snorksover på forelesning, gjør skandale til eksamen og er en amatør på alle livets omeråder. Han har også problemer med den tørste filosofvennen Georg Alt og ml-jenta Else Bratt som nesten aldri blunker. Han blir svett og fortvilet når det kreves ting av ham og er livende redd for å vekke oppmerksomhet - som han ustanselig gjør.

Stiler om dette verket: Lars Saabye Christiansen. Særoppgave om forfatteren Lars Saabye Christiansen.

Sogn Studentbys eget grendehus Amatøren har en bar/pub drevet av studenter. Siden 1998 har et styre valgt aktivitetsnivået, som inkluderer quiz, konserter, brettspillkvelder og open mic.

RELATERTE BØKER