Fantomsmerter

Fantomsmerter - Bjarte Breiteig | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarte Breiteig
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Fantomsmerter.pdf
ISBN
7282208554700

BESKRIVELSE

Bjarte Breiteigs 15 noveller omhandler hverdagshendelser som er både dramatiske og rystende for de ulike personene. Novellene dreier seg om erkjennelse, tap og sorg, om uskyld og erfaring. Her er kommunikasjonssvikt og smerte mellom barn og foreldre, mellom gamle og unge, mellom kjærestepar og mellom søsken. Her er skyld og soning, livets og dødens mysterier.

Dermed fortsetter hjernen å sende signaler til den amputerte kroppsdelen, og når den ikke får respons oversetter den feilmeldingen med smerte. Les hele juryens begrunnelse her. Født i Kristiansand i 1974 Bor i Oslo Første bok: Fantomsmerter Bjarte Breiteig skriver noveller.

Fantomsmerter kan som alle nervesmerter være vanskelige at ... Fantomsmerter i hjernen. Enkelt forklart oppstår fantomsmerter ved at hjernen ikke har "forstått" at den mangler et lem.

RELATERTE BØKER