#Gjørnoe

#Gjørnoe - Andreas Norli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Norli
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
#Gjørnoe.pdf
ISBN
4131325395006

BESKRIVELSE

Drømmen om å se et Norge fritt for slaveri har drevet oss sammen. En bevegelse er i ferd med å ta form i Norge. Unge og gamle reiser seg i kampen for menneskeverd og for frihet. Mange av oss har blitt berørt, ja - opprørt - over at mennesker i dag selges som forbruksvarer. Sammen har vi bestemt oss: Vårt engasjement må få en konsekvens til beste for andre mennesker. I #GJØRNOE gir mennesker som brenner for å avskaffe det moderne slaveriet, deg et innblikk i saken, og ofre for menneskehandel deler sin historie. Vi ønsker å invitere deg med til å stå for rettferdighet og bli med i bevegelsen for menneskers frihet. Velkommen skal du være!

frekt ;) det avhenger av deg. Våre medlemmer har grenser, men, ikke spark inn døren med dine frekke fantasier med en gang. Ta en pause og gjør noe gøy eller avslappende en liten stund hvis du merker at Rødtankene strømmer på.

Pappaen min blir kanskje ikke 60 år. Men han kan bli 50, skriver en fortvilet datter i en kronikk i NRK Ytring. Kirke i en annerledes tid.

RELATERTE BØKER