Lys lue

Lys lue - John Erik Riley | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Riley
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Lys lue.pdf
ISBN
6537751402244

BESKRIVELSE

21. januar 2017 - dagen etter at Trump ble innsatt som USAs 45. president - ble det avholdt kvinnemarsjer verden over, i protest mot Trump og hans administrasjon. Forfatteren og norskamerikaneren John Erik Riley reiser over Atlanteren, ens ærend for å delta i hovedtoget i Washington D.C. Reisens hovedmål er å gi støtte den gryende motstandsbevegelsen. Men det skjer også noe annet med forfatteren underveis. Nøyaktig hva forstår han først når han begynner å ta bilder. Og etterpå, når han setter seg ned for å skrive. Dette er hans opplevelse av dagen, i kortform. I ord og bilder.Lys lue er en tekst om nødvendigheten av å stå for sine egne meninger i en vanskelig tid. Men den handler også om betydningen av språk og bilder, om hva marsjen representerer - ut over de politiske parolene - hvorfor den gjør så stort inntrykk og hvilke ringvirkninger den får, for én blant de mange.

I dette vinduet skal du finne tabell v1 for oppslagsordet loge (norrønt loga) 1 brenne sterkt. lue opp lue opp: lue opp lue opp. Lys lue; Share: Mer informasjon.

3 lysstyrker og rødblink funksjon; 120 lumen; 15 grader vinkel på lyset Ordet stå i lys lue bruges som regel i midten af en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge.

RELATERTE BØKER