Markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett

Markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett - Monica Viken | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Viken
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett.pdf
ISBN
4117337514277

BESKRIVELSE

Grundig behandling av den juridiske håndtering av markedsundersøkelser som bevis i Norge, Sverige og Danmark.Markedsundersøkelser fremlegges i dag i stadig større grad som bevis, og behovet for en avklaring av hvordan slike undersøkelser utformes, håndteres og vurderes i juridisk sammenheng, har økt i takt med denne utviklingen.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett av Monica Viken (ISBN 9788205426573) hos Adlibris.

... nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hver måned trekker vi en vinner som kan handle bøker for 1000,-! Meld deg på nyhetsbrev ... Viken, Monica (2012) Markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett.

RELATERTE BØKER