Den svartkledde prinsessen og den sultne kaninhorden

Den svartkledde prinsessen og den sultne kaninhorden - Shannon Hale, Dean Hale | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shannon Hale, Dean Hale
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Den svartkledde prinsessen og den sultne kaninhorden.pdf
ISBN
6956082733845

BESKRIVELSE

Prinsesse Magnolia skal unne seg en deilig brunsj med hesten sin da monsteralarmen ringer! Hun skifter til sin hemmelige identitet Den svartkledde prinsessen! Hun rir av gårde for å kjempe mot de sultne monstrene. Men når hun kommer til geitebeite er det kun en flokk med søte kaniner. Hvor er alle monstrene? Og er kaninene så uskyldige som de ser ut?

Klassifikasjon: 813.6 Bok 3 i serien om Den svartkledde prinsessen! Prinsesse Magnolia skal unne seg en deilig brunsj med hesten sin da monsteralarmen ringer! Hun skifter til sin hemmelige identitet Den svartkledde prinsessen! Hun rir av gåre for å kjempe mot de sultne monstrene. Men når hun kommer til geitebeite er det kun en flokk med søte kaniner.

Hvor er alle monstrene? Og er kaninene så uskyldige som de ser ut? Bla i boken her: Bøkene er oversatt ... Kjøp Den svartkledde prinsessen fra Tanum Endelig er denne morsomme, spennende og nydelig illustrerte bokserien på norsk! Prinsesse Magnolia er nødt til å styre sitt kongerike, til å oppføre seg ordentlig, til å være veloppdragen og flink. Men DENNE prinsessen har også andre oppgaver. Av Shannon Hale og Dean Hale.

RELATERTE BØKER