Estetiske teknologier 1700-2000

Estetiske teknologier 1700-2000 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Estetiske teknologier 1700-2000.pdf
ISBN
2868206937975

BESKRIVELSE

Bidragsyterne viser at informasjonssamfunnet ikke begynte med dagens nye digitale medier, men strekker seg tilbake til oppfinnelsen av boktrykkerkunsten og postvesenets utvikling. Boken inneholder tekster som blant annet behandler hvordan romanen på 1700-tallet ble påvirket av brevskriving og postvesen, hvordan medier og maskiner tematiseres i Goethes Valgslektskapene, og hvilken rolle radiomediet og lyd spiller hos forfattere som Ingeborg Bachmann og Nathalie Sarraute. Boken er skrevet for studenter i litteraturvitenskap og mediefag, og for alle som er interessert i kunst og teknologi.

2007. Estetikk (fra gresk aisthesis, αἴσθησις, «sansekunnskap» eller «oppfatning») er «læren om det vakre og skjønne i kunsten».. Betegnelsen estetikk ble for første gang brukt av den tyske filosofen Alexander Gottlieb Baumgarten (1714-1762) i boken Aesthetica 1750-1758.Dette la grunnlaget for estetisk filosofi som en selvstendig filosofisk vitenskap med utgangspunkt i ... Estetiske kvaliteter påvirkes både av samfunnets historiske utvikling, naturgrunnlaget og menneskers bruk av omgivelsene.

Her samles forskere og studenter fra ulike fagdisipliner til en felles undersøkelse av historiske vekselvirkninger mellom teknologi og estetikk. Kjøp Estetiske teknologier 1700-2000 fra Tanum Antologien har bevegelsen som hovedtema. Den inneholder analyser av science fiction-filmen The Matrix, Charles Dodges Speech Songs og Bram Stokers roman Dracula.

RELATERTE BØKER