Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar

Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar - Petter Gottschalk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Gottschalk
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar.pdf
ISBN
9705320219287

BESKRIVELSE

"Jeg stoler på at jeg får en rettferdig behandling i retten og blir frifunnet for det meste." - Leif Ivar Kristiansen Leif Ivar Kristiansen, president i Hells Angels MC Norway, ble i mai 2011 dømt til fire år og 9 måneder i fengsel for grov narkotikaovertredelse,grovt ran og bruk av trusler. "Du smugler ikke stoff over grensen fordi det er spennende, du gjør det fordi det er mye penger i det. Styggmye penger." - Frank Murud Frank Murud, tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, ble i mars 2010 dømt til syv års fengsel for grov utroskap, dokumentfalsk og korrupsjon. Næringslivsledere liker å stå frem som samfunnsengasjerte og ansvarlige. Samfunnsansvar brukes ofte som et verktøy for å bygge bedriftens omdømme. Gottschalk viser at bedrifter som rammes av hvitsnippkriminalitet ofte er mer opptatt av å redde sitt eget rykte enn å oppklare og rydde opp i ulovlige forhold. Norske myndigheter har tydelig markert næringslivets samfunnsansvar: Toppledere og ressurspersoner som advokater og revisorer skal ta hensyn til samfunnets beste i sine analyser og handlinger. Gottschalk spør om hva som skjer når personer i lederposisjoner gjør stikk motsatt og misbruker stillingene sine til egen eller bedriftens vinning. Forfatteren drøfter vekselvirkninger mellom samfunn og bedrifter, og gir en rekke eksempler på domfelte hvitsnippkriminelle i Norge de siste årene

Andre vanlige aktiviteter inkluderer pengespillvirksomhet, svindel, ... Næringslivets samfunnsansvar Japan har forholdsvis lange tradisjoner med å fokusere på Corporate Social Responsibility ... Ledelse og samfunnsansvar gir en bred teoretisk og empirisk beskrivelse av økonomisk kriminalitet generelt og hvitsnippkriminalitet spesielt i Norge.

Norske myndigheter har tydelig markert næringslivets samfunnsansvar: Toppledere og ressurspersoner som ... Kjøp Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar fra Bokklubber 'Jeg stoler på at jeg får en rettferdig behandling i retten og blir frifunnet for det meste.' - Leif Ivar Kristiansen Leif Ivar Kristiansen, president i Hells Angels MC Norway, ble i mai 2011 dømt til fire år og 9 måneder i fengsel for grov narkotikaovertredelse,grovt ran og bruk av trusler. Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar. Petter Gottschalk "Jeg stoler på at jeg får en rettferdig behandling i retten og blir frifunnet for det meste." - Leif Ivar Kristiansen Leif Ivar Kristiansen, president i Hells Angels MC Norway, ble i mai ... Hvitsnippkriminalitet og samfunnsansvar Gottschalk, Petter.

RELATERTE BØKER