Når Ivar møter Ivan

Når Ivar møter Ivan - Katerina Smetanina | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katerina Smetanina
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Når Ivar møter Ivan.pdf
ISBN
8867037665739

BESKRIVELSE

Norge og Russland har levd side om side i tusen år, men trass i dette naboskapet er våre to land mye mer forskjellig enn man kunne tro. Om man hadde skjønt det litt tidligere på begge sider, ville mange misforståelser vært unngått. Nå har du endelig en mulighet for å få en vaksine mot urealistiske forventninger. Boken baserer seg på flere titalls intervjuer med kilder som har førstehåndskunnskap om den russiske virkeligheten, både norske, internasjonale og russiske kilder. I bokens nesten fire hundre sider presenteres mange komiske og tragiske, men ikke minst lærerike historier om hva som sømmer seg, og som ikke sømmer seg når den norske Ivar møter den russiske Ivan. Boken belyser flere viktige forskjeller mellom nordmenns og russeres handlemåte og tenkemåte, det byråkratiske systemet, relasjoner mellom forretningsaktører, samt mange av de utbredte mytene om Russland. Skal vi ta for gitt at nordmenn og russere alltid er opptatt av det samme? Er korrupsjon i Russland en myte eller sannhet? Er landet bare bebodd av steinrike og lutfattige, eller er bildet mer sammensatt? Hva skal til for å lykkes i et samarbeid eller handel med russere? Hva går igjen i de prosjektene som ender med en fiasko? Og ikke minst, hvorfor har nordmenn problemer med å håndtere og forstå den russiske hverdagen? Boken er et ypperlig praktisk verktøy for dem som ønsker seg en bedre forståelse av Russland, først og fremst som et marked, men også som et samfunn bebodd av 143 millioner svært forskjellige mennesker - ofte forskjellige fra oss, men også veldig forskjellige seg imellom.

I praten sa Gjersvold at det nå var naturlig at valgkomiteen og de innstilte til nytt RBK-styre snakker sammen på nytt. Om Når Ivar møter Ivan Norge og Russland har levd side om side i tusen år, men trass i dette naboskapet er våre to land mye mer forskjellig enn man kunne tro. Om man hadde skjønt det litt tidligere på begge sider, ville mange misforståelser vært unngått. Hvor sikkert er Zoom? Og hvordan er personvernet ivaretatt når vi har møter på digitale arenaer? IT-direktør Tore Burheim sier at studenter og ansatte ved Universitetet i Bergen skal være trygge på at vi ved UiB har full oppmerksomhet på sikkerheten i programvaren vi bruker. Møter Thor Ivar Grønli taler lørdag 4/11 ...

Kurset tilbys som e-læringskurs og tar 15 minutter å gjennomføre. Både studenter og ansatte kan finne lenke til ... Fedre og sønner (Ebok) av forfatter Ivan S.

RELATERTE BØKER