Ord 2

Ord 2 - Vigdis Rosvold Alver, Karen Margrete Dregelid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Rosvold Alver, Karen Margrete Dregelid
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Ord 2.pdf
ISBN
4138024533831

BESKRIVELSE

Lærer-CD-ene inneholder innleste tekster fra tekstboka, lyd til tilleggstekster, samt ulike lytte- og uttaleøvelser. Lydstoffet er identisk med innholdet til Ord 2 på Ord Lyd (lærerlisens). Tekstene til lytte- og uttaleøvelsene finner du på lærernettstedet. På lærernettstedet er også alle samtalebildene fra tekstboka slik at de kan brukes i klasserommet, tilleggsoppgaver og en fyldig generell veiledning til læreverket. Det er også oppgaver med lyd på elevnettstedet som er åpent og gratis www.ord.cdu.no

trinn. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer Nye ord 1 og 2 er bøker som i hovedsak retter seg mot undervisning av elever som nylig har kommet til landet - elever i alfabetiserings- og/eller mottaksklasser. De kan også benyttes i opplæringen av elever som går i ordinær klasse og kan kommunisere på norsk, men som trenger å lære seg de språklige strukturene og å utvide det norske ordforrådet sitt. Nord universitet har 1.300 ansatte og 11.000 studenter, fordelt på studiesteder i Nordland og Trøndelag. Hver uke finner du et nytt Ord på ord hos oss i startsiden.

Kontakt oss; Rettigheter; Kjøp lisens; Velkommen til Ord 1+2 Lærerressurs. Kontakt oss; Rettigheter; Kjøp lisens; Om Tavleboka ... stnerik 2020-06-07 22:22:06.

RELATERTE BØKER