Pareto 2; vg3

Pareto 2; vg3 - Steinar Holden, Robert G. Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Holden, Robert G. Hansen
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
Pareto 2; vg3.pdf
ISBN
9246451455630

BESKRIVELSE

Pareto er et faglig solid læreverk i samfunnsøkonomi og er forbedret og oppdatert med tall, faktastoff og eksempler i 2012 og 2013.Læreverket presenterer sentrale økonomiske teorier og sammenhenger på en forståelig måte ved å illustrerer gjennom mange figurer og aktuelle eksempler. Det er et godt samsvar mellom strukturen og undervisningspraksis, og en klar sammenheng mellom kapitlene og kompetansemålene. Hvert kapittel avsluttes med en oversiktlig oppsummering og ulike typer oppgaver som er skrevet i tett samarbeid med faglærere i videregående skole.Gratis elevnettsted med nyttig begrepsbank Paretos nettsted for elever er gratis og krever ingen innlogging. Her er det utfyllende fagstoff, interaktive oppgaver og kildeoppgaver. En begrepsbank for hele verket og til hvert kapittel har definisjoner og forklaringer til begrepene i faget.Gratis lærernettsted med eksamensoppgaver Lærernettstedet er gratis, men krever innlogging. Her er det eksempler på tidligere eksamensbesvarelser og -oppgaver og evalueringskriterier for skriftlig og muntlig eksamen. Læreren finner også løsningsforslag til oppgavene i bøkene, PP-presentasjoner og figurer til bruk i egne presentasjoner.

Lisensen gir tilgang til Lærernettstedene til utgavene fra 2018 og 2012. Figur 2.1 viser hvordan enhetskostnadene avhenger av størrelsen på produksjonen, og tabell 2.1 viser de tilhørende tallene. Vi ser at i vårt eksempel er enhetskostnadene lavest dersom ... Kjøp 'Pareto 2, vg3, samfunnsøkonomi 2' av Steinar Holden fra Norges raskeste nettbokhandel.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Pareto 2; vg3 av Steinar Holden, Robert G.

RELATERTE BØKER