Psykologiens historie

Psykologiens historie - Per Saugstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Saugstad
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Psykologiens historie.pdf
ISBN
6322911614758

BESKRIVELSE

Hvordan sanser vi omverdenen? Hvordan lærer og husker vi? Hvordan utvikler vi oss fra fødsel til død? Hva er følelser og tenkning? Hva gjør hver enkelt av oss unike? Hvordan påvirker vi hverandre? I Psykologiens historie lærer vi mer om de svarene kjente forskere har gitt på denne typen spørsmål. Forfatteren legger vekt på å vise framskrittene innenfor psykologien, og han vil vise kontinuiteten mellom den tidlige europeiske psykologien og den nåværende amerikanske psykologien. Psykologiens historieer et uunnværlig hjelpemiddel til å forstå og vurdere de fremskritt som har funnet sted innen psykologien.Endelig foreligger standardverket i en ny og oppdatert versjon!I løpet av de elleve årene som er gått siden første utgave, er mye i denne reviderte utgaven endret. Strukturen i boken er annerledes, og mye av teksten er skrevet om. De historiske linjene er trukket tydeligere opp og ført helt inn i vår tid. Dessuten er nyere områder innenfor den psykologiske forskningen tatt inn, slik som informasjonsbearbeiding, den fysiologiske psykologien og den evolusjonsbiologiske psykologien.

En psykologihistorie er en innføringsbok skrevet som et supplement til vanlige tekster i generell psykologi, og den egner seg som grunnbok i psykologiens historie for studenter på ulike trinn av studiet - og for fagfolk med interesse for ... I starten av november kommer KRAFT- serien "Psykologiens historie" i 8 episoder. - Lytt til Psykologiens historie fra KRAFT direkte på mobilen din, surfetavlen eller nettleseren - ingen nedlastinger nødvendig. Psykologiens historie begynner med antikkens filosofi og utvikler seg til å bli et eget fag på slutten av 1800-tallet.

årh. b.p.) og de var opptatt av de samme problemer som dagens psykologer Moderne vitenskapelig psykologi fastsetter ... "Psykologiens historie - sånn jeg ser det" 5:8 19.11.2019.

RELATERTE BØKER