Stalins hevn

Stalins hevn - Niclas Sennerteg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niclas Sennerteg
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Stalins hevn.pdf
ISBN
4746697998646

BESKRIVELSE

I boken skildres masseflukten og fordrivningen av millioner av sivile tyskere fra Øst-Preussen i 1944, da Den røde armé invaderte. I rundt femti intervjuer beskriver øyenvitner hva de opplevde av grusomheter og overgrep fra både sovjetisk og tysk side. Boken inneholder også et omfattende arkivmateriale. Forfatteren har fokusert på flyktningenes historie, og deres ferd nordover, drevet frem av den sovjetiske hæren som rykket frem mot Berlin.

Niclas Sennerteg; Leif Magne Lervik (Oversetter) En rystende beretning om en av de største folkeforflytninger i nyere historie. Stalins hevn forteller om de dramatiske månedene fra Den røde armé invaderte Østpreussen i 1944, til den rykket frem mot sitt mål: Berlin.

Boken er som ny. Frakt: kr 75,-. "Stalins hevn - den røde armé i Tyskland 1944-45" av Niclas Sennerteg - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER