Unfun

Unfun - Abo Rasul | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abo Rasul
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Unfun.pdf
ISBN
4717208143879

BESKRIVELSE

Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Det er en slags anarkistisk tomhet i den nordiske skogen, dette har jeg forstått senere, den nordiske naturen er rolig og tom og åpen for alt, slik anarkiet er rolig og tomt og åpent for alt. Slik jeg var rolig og tom og åpen for alt Slaktus fant på å gjøre med meg. Unfun forteller om når Dan Castellaneta (stemmen til Homer Simpson i The Simpsons) kommer til Norge for å legge stemme på et pc-spill som er under utvikling. Castellaneta blir involvert i miljøet rundt den «voldsintellektuelle» Slaktus, som er hjernen bak spillet. Sentrale er også hans tidligere samboer Lucy og deres to sønner Atal og Vatamann. Og voldslogikken som hersker i splatterspillet, får en brutal smitteeffekt på det virkelige liv.

Records, Drunken Sailor Records, HAHAHA Cool! Records: UK & US: 2012: Sell This Version: 5 versions Unfun was Jawbreaker's punkest record, but he feared it wasn't punk enough: "Sorry we ain't hard enough to piss your parents off," he snipped on "Incomplete". Matias Faldbakken - Unfun Estimert lesetid under 1min. Skrevet av Redaksjonen.

Boka held det tittelen lovar, dette er "unfun", og dette er misantropisk. Kjøp Unfun fra Cappelendamm Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Artikkelen analyserer Abo Rasuls Unfun (2008) som et eksempel på rase-horror.

RELATERTE BØKER