Data- og elektronikksystemer

Data- og elektronikksystemer - Hans Wold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Wold
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Data- og elektronikksystemer.pdf
ISBN
4633361395128

BESKRIVELSE

I den nye utgaven er det fokusert på praktiske eksempler som tar eleven gjennom konkrete arbeidsoppdrag knyttet til systemene som behandles i boka. Oppgaver og praktiske øvinger er integrert i boka og lagt inn til slutt i hvert kapittel. Boka finnes også som Smartbok.Læremidlet har fokus påenkel innføring i sentrale begreper og enkle prinsipper for å måle grunnleggende elektriske størrelsermontering, idriftsetting, feilsøking på og dokumentasjon av enkle systemer for databehandling, kommunikasjon, adgangskontroll, alarmanlegg og lyd og bildegrunnleggende elektronikk om sentrale komponenter og funksjonerkraftforsyningen, fra vekselspenning fra lysnettet til likespenning ut til forbrukerneSerien vil foreligge som Smartbok og Smartbok PlussNB! Skoler som bestiller den nye elektrofagserien (2013) for Vg1til skoleåret 2013/14 vil få gratis Smartbok klassesett av.Elenergisystemer (2006) ut skoleåret.Dette får du ved å kontakte oss på [email protected] andre spørsmål er det bare å kontakte markedskonsulent Synne Vik Torsdottir på e-post: [email protected], eller på tlf: 22 03 43 53..

B. Sluttkontrollere og funksjonsteste systemene.

Hvis oppgaven er for omfattende kan lærer og elev bli enig i hvilke moment som skal gjennomføres og hvilke moment som kan utelukkes. Data- og elektronikksystemer. Programfaget data- og elektronikksystemer omfatter enkle systemer for adgangskontroll, alarm, kommunikasjon, databehandling, lyd og bilde.

RELATERTE BØKER