Den som elsker noe annet

Den som elsker noe annet - Karin Fossum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Den som elsker noe annet.pdf
ISBN
3976230526923

BESKRIVELSE

Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur. Det blir fort klart at det dreier seg om seksuelt misbruk, og Sejer og Skarre gjør sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet, men uten resultat. Så forsvinner nok en gutt, den kraftig overvektige Edwin, men denne gangen finner de ikke noe lik. Edwin er som sunket i jorda.Den som elsker noe annet er Karin Fossums åttende roman med etterforsker Konrad Sejer. Den er spennende inntil det uutholdelige, og den preges sterkt av det som er blitt forfatterens varemerke; viljen til å forstå det kompliserte grunnlaget for menneskenes handlinger, inkludert pedofili.

Det blir fort klart at det dreier seg om seksuelt misbruk, og Sejer og Skarre gjør sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet, men uten resultat. Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur. Det blir fort klart at det dreier seg om seksuelt misbruk, og Sejer og Skarre gjør sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet, men uten resultat.

Den er spennende inntil det uutholdelige, og den preges sterkt av det som er ... Les utdrag fra Den som elsker noe annet ; Den som går inn i hodet - intervju med Karin Fossum; Hva er det aller verste? Det som kommer høyere opp på verst-listen enn voldtekt, utroskap og mord? Det aller verste, det som mest av alt bringer frem hatfølelsen i oss, er gjerningene til barnemisbrukeren - han som virkeliggjør foreldres mareritt. Kjøp Den som elsker noe annet fra Bokklubber Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur. Sejer og Skarre gjør sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet, men uten resultat.

RELATERTE BØKER