Farlig forfengelighet

Farlig forfengelighet - Stieg Trenter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stieg Trenter
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
Farlig forfengelighet.pdf
ISBN
2979559631933

BESKRIVELSE

Den fremgangsrike fotografen Harry Friberg treffer tilfeldigvis en gammel skolekamerat, kunstneren Paul Groth. Groth er i ferd med å henge opp maleriene til sin utstilling hos den aldrende, men forfengelige gallerieieren Maud Björkman, som i konkurranse med en annen kunsthandler har lykkes i å overtale Groth til å stille ut hos henne. Dette viser seg å være et lykketreff, for utstillingen blir en stor suksess. Mens de feirer hjemme hos Paul Groth oppe på Fåfängan faller Groth ned en fjellskrent på eiendommen og omkommer. Selvmordsteorien avfeies, og mistanken rettes mot personene i Groths omgivelser - offerets søster, Lena, som steller for ham og moren, den aldrende legen Motell, mannen til Groths elskerinne, og den blonde og sjalu forloveden hans, Inger Antons. Siden Harry Friberg har truffet de innblandede, har en viss intuisjon og øynene med seg, ber inspektør Lind om hans hjelp til å løse saken. Alle venner av fotograf Harry Friberg, Sveriges hyggeligste privatdetektiv, får her treffe ham i hans første sak. En verdig begynnelse på en lysende karriere.

Dette viser seg å være et lykketreff, for ... Les mer: Farlig forfengelighet? Den revolusjonerende nyskapningen Darwin og Wallace ga verden, var naturlig utvalg. Dette var forklaringen på utviklingens mysterium - mekanismen som drev det hele: Bare de best egnede overlever lenge nok til å føre slekta - og genene sine videre. forfengelighet oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

Trump med skjørt og farlig ego. Donald Trumps svakeste punkt er hans forfengelighet og skjøre ego.

RELATERTE BØKER