Fleksible fedre

Fleksible fedre - Berit Brandth, Elin Kvande | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Brandth, Elin Kvande
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Fleksible fedre.pdf
ISBN
7382282725549

BESKRIVELSE

Boka er basert på den første omfattende studien i Norge som tar utgangspunkt i den store reformen på 1900-tallet som ga permisjon også til fedrene, og som har vakt internasjonal oppsikt. Boka belyser hva denne reformen har betydd for fedres omsorgspraksis, og lar fedrenes egne stemmer og erfaringer komme fram. Har register og litteraturliste.

aml § 10-11 (8), jf . Den fleksible får likevel andre effekter, som at selve modellen deformerer seg mer i bølger, sier forsker, Kristiansen. − Hva er det viktig å tenke på for de som skal bruke slike system? − Det er viktig å kartlegge egenperiodene til systemet (dvs.

aml § 10-8 (3) - ned til 28 timer • lengre nattvakter enn 8 timer i gjennomsnitt over 4 uker, jf . aml § 10-11 (8), jf . Den fleksible får likevel andre effekter, som at selve modellen deformerer seg mer i bølger, sier forsker, Kristiansen.

RELATERTE BØKER