Herr Hansen får besøk

Herr Hansen får besøk - Elisabeth Moseng | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Moseng
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Herr Hansen får besøk.pdf
ISBN
6138718717635

BESKRIVELSE

Herr Hansen er en surpomp. Han liker ikke besøk. Han liker ikke folk, han liker ikke dyr, ja - i grunnen liker i grunnen ikke barn heller, når han tenker seg om! En dag står det plutselig en elefanten i hagen hans. Hva skal en surpomp gjøre da? "Herr Hansen får besøk" er en leken bok om vennskap og om hvordan livet kan bli snudd opp ned av en elefant!

mai-besøk . Så lenge ingen er syke, og man holder avstand og ikke er flere enn 20 personer kan besteforeldre komme på besøk og markere dagen sammen med ... www.mangschou.no Herr Hardbæsj får sin gamle mor på besøk, og det blir ikke pent. Få, om noen, har hatt så mye å si for den norske samtidslitteraturen, og den litterære offentligheten, som Dag Solstad.

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. «Herr Hansen får besøk» av forfatter og illustratør Elisabeth Moseng er en bildebok om vennskap og om hvordan uventede situasjoner kan skape nye og sterke relasjoner. Samtidig har boka også en brodd, for fremmedfrykt og redselen for forandring er et underliggende tema i «Herr Hansen får besøk». Kjøp 'Herr Hansen får besøk' av Elisabeth Moseng fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER