Jeg bekjenner

Jeg bekjenner - Jaume Cabré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaume Cabré
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Jeg bekjenner.pdf
ISBN
5738136573126

BESKRIVELSE

Adrià vokser opp med en distansert mor og en streng far som driver et antikvariat. En dag tyvlåner Adrià en verdifull fiolin med skjebnesvangre konsekvenser. En ambisiøs, storartede roman om livets mange store spørsmål: makt, ondskap, hevn, kjærlighet, skyld og tilgivelse. Den speiler vestens nyere historie og skaper en imponerende fortelling om en mann formet av sin tid, og tiden som har formet oss alle.

Den norske kirke er en evangelisk-luthersk kirke som bekjenner troen på den treenige Gud og evangeliet om frelse i Jesus Kristus slik det er gitt oss i Det gamle og Det nye testamente og uttrykt i den apostoliske, ... Vår pris 179,-. Adrià vokser opp med en distansert mor og en streng far som driver et antikvariat.

Adrià minnes sin oppvekst med strenge foreldre, men en beskyttende barnepike i en relativt velhavende famille i Barcelona. Kjøp Jeg bekjenner fra Bokklubber Adrià vokser opp med en distansert mor og en streng far som driver et antikvariat. En dag tyvlåner Adrià en verdifull fiolin med skjebnesvangre konsekvenser.

RELATERTE BØKER