Kraft 1

Kraft 1 - Janne-Christine Fossum, Marit Sandstad, Snorre Nordal, Hege Reiling Dellnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne-Christine Fossum, Marit Sandstad, Snorre Nordal, Hege Reiling Dellnes
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Kraft 1.pdf
ISBN
2774462988350

BESKRIVELSE

Kraft 1 er en ny lærebok for programmfaget fysikk 1 for vg2. Boka understreker fysikk som et fag hvor kunnskap kommer fra erfaringer og eksperimenter. Strukturen og oppbygningen av boka følger den historiske utviklingen av fysikkfaget. Kraft 1 er rikt illustrert med forklarende figurer og tegninger.Boka bruker aktiviteter, undringer og eksempler for å aktivere elevene mest mulig når de skal lære fysikk. Elevene blir fort utfordret til tenke over sentrale begreper i fagstoffet og undringene er skrevet for at elvene selv skal være med på å «oppdage» naturlovene. Hvert kapittel innleder med en aktivitet eller en undring som sporer elevens nysgjerrighet. Vi legger vekt på at elevene raskt skal komme i gang med å gjøre og tenke fysikk. Forsøkene har fått en sentral plass og utgjør en naturlig fortsettelse av teoristoffet. Kapitlene runder av med et sammendrag og en oppgavesamling.Teorien er støttet opp av en eller flere gjennomgående aktiviteter og gode eksempler. Bokas oppbygning følger den kronologiske utviklingen av begrepene. Oppgavene støtter dette ved å starte enkelt og ha en god progresjon.Teknologi er nært knyttet til fysikk og boka legger opp til å presentere teknologisk anvendelser i sammenheng med teorien som hører til. Halvlederteknologi blir behandlet i forlengelsen av Elektrisitet og Bohrs atommodel. Sammen med et solid matematisk grunnlag, vil dette være med på presentere fysikk på en helhetlig måte.Digitale ressurserVerket har to digitale komponenter, en gratis del for elever og en lisensbelagt del for lærerne. På elevsidene er det filmer som utgangspunkt for videoanalyse, løsningsforslag til en del av oppgavene, eksamensrelevante kontrolloppgaver og interaktive oppgaver. På lærersidene vil du finne lærerveiledninger med forslag til eksempeløkter, varierte opplegg for forsøk med videoanalyse (Tracker), forslag til årsplaner, kapittelprøver til hvert kapittel, forslag til terminprøver to ganger i året og løsninger til flere av oppgavene i boka. Vi vil også gjøre bokas figurer tilgjengelig slik at de kan tas fram i undervisningen.Komponenter Lærebok med teori, øvinger og oppgaver Elevnettsted, gratis Lærernettsted, med lisens Brettbok-utgave

Gift 31.1.1817 med Henriette Rosenkilde (18.3.1783-4.10.1858), datter av kjøpmann Børre Rosenkilde (1734-1820) og Anna Wilhelmine Nyrop (1745-1827). Svoger til Peder Valentin Rosenkilde (1772-1836). Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.

desember 2019. Benyttes som underlagsbelegg i kalde luftede skrå takkonstruksjoner med bærende taktro av tre. Underlagsbelegget egner seg godt som underlag for båndtekking av stål, skifer og bordtak, torvtak, lektede takpanner, takshingel, betong /teglstein. EKSEMPEL 1-1.

RELATERTE BØKER