Oppdateringer

Oppdateringer - Pål Norheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Norheim
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Oppdateringer.pdf
ISBN
2831871963734

BESKRIVELSE

I Oppdateringer vender Pål Norheim tilbake til dagboksjangeren, men nå med seg selv som hovedperson. I likhet med hans tidligere bøker, er også Oppdateringer preget av reiseinntrykk - denne gangen særlig fra Nord-Afrika. Tekstenes spontane friskhet skyldes delvis at de først ble skrevet på et sosialt medium, Facebook. Resultatet er en litterær dagbok, en overraskende mosaikk hvor iakttagelser, episoder og minner står side om side med eksistensielle og politiske refleksjoner. Norheim forflytter seg uanstrengt mellom så ulike temaer som norsk selvfølelse, Hugo Chávez' død, Anders Behring Breiviks hybris, Kairos trafikk, slangetemmerne i Marrakech, Donna Summer, dumhetens vesen og mye mer. Samlet fremstår Oppdateringer som et litterært enmannsleksikon - og en kilde til innsikt i vår egen samtid.

Du kan også angi et vanlig oppdateringstidspunkt, slik at datamaskinen ikke oppdatere mens du arbeider. Særlig fornuftig var det uansett ikke, sett fra et sikkerhetsperspektiv. En Windows-installasjon uten oppdateringer, blir fort ekstremt sårbar - og et yndet mål for hackere og skadevare.

Dette er din 365. Hver dag er en mulighet til å oppnå mer med Microsoft 365. Det å installere oppdateringer for programvaren er et forebyggende tiltak.

RELATERTE BØKER