Albert sitter barnevakt

Albert sitter barnevakt - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Albert sitter barnevakt.pdf
ISBN
9413790785559

BESKRIVELSE

Albert skal sitte barnevakt for lille Nurket. Men det blir ikke helt som han hadde forestilt seg.Albert har fått jobb. Han skal sitte barnevakt for lille Nurket. Albert gleder seg til å lage en riktig kosestund - gi Nurket kveldsmat, lese eventyr for ham, putte ham i seng og passe godt på ham. Men det blir slett ikke som Albert har tenkt seg. Nurket sier han kan selv. Og han vil ikke høre eventyr om den lille kyllingen - han vil høre om monster og kniver og farlige ting...

Og han vil ikke høre … Albert skal sitte barnevakt for lille Nurket. Men det blir ikke helt som han hadde forestilt seg.Albert har fått jobb.

Laget av: Espen Lillelien Eriksen, Halvor Granrud og Jonas Dahl. Albert skal sitte barnevakt for lille Nurket. Men det blir ikke helt som han hadde forestilt seg.Albert har fått jobb.

RELATERTE BØKER