Arthur Peppers makeløse reise

Arthur Peppers makeløse reise - Phaedra Patrick | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Phaedra Patrick
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Arthur Peppers makeløse reise.pdf
ISBN
8063587588269

BESKRIVELSE

Etter førti års ekteskap sørger 69 år gamle Arthur Pepper fortsatt over sin avdøde kone Miriam. På ettårsdagen for hennes død bestemmer han seg imidlertid for at det er på tide å gå gjennom sakene hennes. Da gjør han et overraskende funn: et charm-armbånd er gjemt unna i en støvlett. Et av charmene er en liten elefant som har en inskripsjon med et indisk telefonnummer. Når Arthur bestemmer seg for å ringe dette nummert, blir det begynnelsen på et eventyr som fører ham til steder han aldri har vært før. Han innser hvor lite han egentlig vet om det livet Miriam levde før de møttes. På jakten etter sannheten kommer han til å finne både trøst og kjærlighet der han minst har ventet det. «Denne boken er balsam for sjelen og hjertet.» The Sun

På ettårsdagen for hennes død bestemmer han seg imidlertid for at det er på tide å gå gjennom sakene hennes. Da gjør han et overraskende funn: et charm-armbånd er gjemt unna i en støvlett. Peppersaus passer utmerket til biff og alle stekte og grillede retter av okse og svinekjøtt.

På ettårsdagen for hennes død bestemmer han seg imidlertid for at det er på tide å gå gjennom sakene hennes. Jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å reise til India i nærmeste framtid.» «Det er en første gang for alt, Mr. Pepper.

RELATERTE BØKER