En strand å dø for

En strand å dø for - Balder Beck | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Balder Beck
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
En strand å dø for.pdf
ISBN
4147959357312

BESKRIVELSE

«En strand å dø for» er en spenningsroman som inneholder en eksplosiv miks av uforklarlige arkeologiske funn, kynisk miljøkriminalitet og iskald finans. En ung norsk arkeolog leder et utgravningsteam på Kaupang utenfor Larvik i Vestfold. Teamet gjør et sensasjonelt funn, som ikke passer med noen kjent teori. I kulissene arbeider en lokal eiendomsmagnat med å ferdigstille planene om en kolossal luksus-resort i det samme området, og han skyr ingen midler i forsøket på å stoppe utgravningene. Da han får finansiering fra utenlandsk mafia, eskalerer konfliktnivået - og en stortingspolitiker blir myrdet. En ung og pågående journalist kommer til utgravningsstedet, og hun blir deltaker i et heseblesende kappløp der snedige eiendomsutviklere stadig ligger et hakk foran glødende nysgjerrige forskere. Kampen involverer grådige kommunepolitikere, hardbarkede kriminelle - og en lokal historiker som bærer på en gammel hemmelighet. Akkurat den hemmeligheten har sprengstoff nok til at verdenshistorien må skrives om. Om Balder Beck: Det er kunstnernavnet til en samfunnsforsker og avisskribent. Med denne boken debuterer han som skjønnlitterær forfatter. Han bor i Oslo, har to barn, går langrenn, er avhengig av aviser - og elsker espresso.

Alle ytterdører kan bestilles med sidefelt spesiallaget for hver enkelt dør. Som fastmontert eller sidehengslet sidefelt. Sommerkropp til å dø av.

En ung norsk arkeolog leder et utgravningsteam på Kaupang utenfor Larvik i Vestfold. En fiende å dø for er en svensk-tysk-norsk historisk thriller fra 2012 regissert og skrevet av svenske Peter Dalle.Norske Sven Nordin spiller rollen som kaptein på ekspedisjonsskipet.. Handling.

RELATERTE BØKER