God i ord 4; ressursbok for læraren

God i ord 4; ressursbok for læraren - Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
God i ord 4; ressursbok for læraren.pdf
ISBN
2251715488209

BESKRIVELSE

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. I ressursboka for læraren er det metodisk rettleiing til kvart kapittel i elevbøkene, framlegg til undervisningsopplegg, rikeleg med kopioriginalar og nyttige fagartiklar. Boka er ryddig å finne fram i slik at det skal vere enkelt for læraren å sjå korleis det er mogleg å bruke elevbøkene saman.

årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. God i ord-bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst.Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris God i ord er et komplett norskverk for 3. 7.

RELATERTE BØKER